Resum de la jornada

Un dia per recordar. Així és com definiria el dia d'avui. La veritat és que m'ho he passat molt bé. Tot i que feia un dia gris i fred que convidava més a quedar-se a casa, hem anat a votar a la consulta per la independència. De fet, de tots els que hi anàvem jo era l'únic empadronat a Tiana i per tant, l'únic que podia votar (la resta eren de Badalona, on no es feia la consulta). Semblava talment que hagués anat a votar amb escorta! Tal com deia en l'entrada anterior, anar a votar avui m'ha omplert d'orgull, i quan ara veig els resultats, encara més! La jornada electoral ha estat una veritable festa de la democràcia, com els hi agrada dir als partits polítics. A fora del local, animació infantil, ball de bastons i un petit pilar de 3 improvisat dels castellers que corríem per allà (observeu que la petita anxaneta era jo i que la bandera quasi em tapa!).

Cap allà a les 2 del migdia, hem anat cap a casa on ens esperava una llar de foc i carn per fer a la brasa. La sobretaula ha anat acompanyada d'un trivial i d'un risk. A mida que anaven passant les hores, la gent ja anava marxant, però a l'hora de sopar encara quedàvem 4. Soparet al casal del poble i punt i final.

Dies com el d'avui fa que em miri el món amb optimisme. No ha fallat res i tampoc hi ha hagut cap tipus de problema. He estat molt ben acompanyat i m'ha agradat molt poder fer d'amfitrió a casa per un dia. Senzillament genial!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada